Κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι των U2

Οι U2 συστήνουν ένα ακόμη τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs Of Experience» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου του 2017. Το κοινό του ασυναγώνιστου ιρλανδικού συγκροτήματος ήταν σε αναμονή επί τρία ολόκληρα χρόνια για το διάδοχο του «Songs Of Innocence», που κυκλοφόρησε το 2014, καθώς οι δύο δίσκοι αποτελούν μέρος του ίδιου πρότζεκτ. Οι τίτλοι τους είναι αναφορά στη συλλογή ποιημάτων του Βρετανού William Blake, «Songs of Innocence and of Experience».

Πριν μερικές ημέρες, μία σειρά αινιγματικών επιστολών που παραδόθηκαν στις ταχυδρομικές θυρίδες πολλών οπαδών των U2, προμήνυσε ότι ο Bono και η παρέα του, που συμπορεύονται από το 1976, θα έχουν πολύ σύντομα νέο υλικό να μοιραστούν. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι U2 αποκάλυψαν ένα δείγμα του «Songs Of Experience» με το «The Blackout», το οποίο δημοσιεύθηκε αποκλειστικά στη σελίδα τους στο Facebook.

Το πρώτο επίσημο single τον καινούριο δίσκο των U2 γίνεται πράξη με το «You’re The Best Thing About Me». Ενώ για την ώρα είναι διαθέσιμο το lyric video του single, το video clip γυρίστηκε σε μία συναυλία της μπάντας στο Άμστερνταμ, τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της επετειακής περιοδείας για την τριακοστή επέτειο του «The Joshua Tree».

Spread the love
Close Menu

Κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι των U2