Διαγωνισμός 96.8 Velvet & Elancyl για 10 προιόντα Slim Design Night

🎁🎀 ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον 96.8 Velvet FM και την Elancyl 🎁🎀

Ο 96.8 Velvet σε συνεργασία με την Elancyl προσφέρει σε 10 τυχερούς ακροατές μας την ευκαιρία να κερδίσουν απο 1 Elancyl Slim Design Night. Για την έγκυρη συμμετοχή σας ακολουθήστε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook ( https://www.facebook.com/968velvet )  τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω!

1) Kάνε Like στο post του διαγωνισμού
2) Άφησε με Comment το ονομ/πώνυμό σου
3) Κάνε Public Share το post για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή!

 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή «Πρωινό με τον Βασίλη και την Ξανθίππη» την Παρασκευή 28/04, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στον «αέρα» της εκπομπής και στη σελίδα του σταθμού στο Facebook!

👇Product info👇
Το Slim Design Night «ξυπνά» το αδυνάτισμα ενώ εσείς κοιμάστε χάρη στο Booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών. Το Slim Design Night δρα σε 3 διαστάσεις με το Σύμπλεγμα Καφεΐνης 3D, για εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Εμπλουτισμένο με έλαιο Καρθάμου ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα προσφέροντας 100% απόλαυση χάρη στη σύνθεσή του που είναι ιδανική για μασάζ.

Όσοι τυχεροί ακροατές ακούσουν ή δουν το όνομά τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του σταθμού στο 2310 232908 από τις 11.00 – 19.00 για να ενημερωθούν πως θα παραλάβουν το δώρο τους.

 

Για τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε το ακόλουθο link Όροι διαγωνισμού Elancyl