Πόσο θα δημοπρατηθεί το τελευταίο ακυκλοφόρητο CD του Michael Jackson;

Η δημοπρασία για ένα ακυκλοφόρητο CD του Michael Jackson θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα και προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ένα CD με δώδεκα τραγούδια από τον «Βασιλιά της Pop», εκ των οποίων τα εννέα είναι αδημοσίευτα, θα δημοπρατηθεί μεταξύ τις 19 και 28 του μήνα από το «Gotta Have Rock και Roll».

Θεωρείται η τελική έκδοση για το άλμπουμ που δημιούργησε ο Michael Jackson πριν πεθάνει το 2009. Είναι μία σπάνια συλλογή με τελικά κομμάτια και τον τίτλο «Bible» (Βίβλος) γραμμένο χειρόγραφα. Το προϊόν περιγράφεται ως προσωπικό αντίγραφο του σπουδαίου καλλιτέχνη για τον τελευταίο δίσκου του. Σύμφωνα με το «Rolling Stone», οι διοργανωτές αναμένεται να αποκομίσουν μέχρι ένα εκατομμύριο δολάρια (878,2 χιλιάδες ευρώ)από την πώληση του CD. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει με ελάχιστη προσφορά τα 50.000 δολάρια.

Όποιος αποκτήσει το CD δε θα έχει τα δικαιώματα των τραγουδιών και δε θα μπορεί να το διανείμει ή να το αναπαράγει εμπορικά. Είναι απλώς ένα συλλεκτικό αντικείμενο: Το αντίγραφο του τελευταίου υλικού πάνω στο οποίο δούλευε ο αξέχαστος Michael Jackson.

Close Menu